facebook instagram youtube

Ajokeskukset

Tarjoamme palveluja Lapissa kolmessa korkeatasoisessa ajokeskuksessa, jotka sijaitsevat Levillä ja Rovaniemellä.

Levin ajokeskukset – Levi Rally Center ja Area X Levi – sijaitsevat 20 minuutin ajomatkan päässä Levin matkailukeskuksesta Suomen lumisimmissa maisemissa ja tarjoavat palveluja marraskuusta huhtikuuhun. Rovaniemen ajokeskus sijaitsee Napapiirin arktisissa maisemissa vain 10 minuutin ajomatkan päässä Lapin pääkaupungista, Rovaniemestä. Rovaniemen keskus palvelee ympäri vuoden, tarjoten palveluja myös kesäaikaan. 

Hyvin varustellut auto- ja huoltohallit ja viihtyisät ravintolat tarjoavat tasokkaat puitteet unohtumattomalle ajopäivälle tai testitapahtumalle.
 

Rovaniemi Driving Center

Napapiirillä sijaitseva Rovaniemi Driving Center on moderni ajokeskus vain 10min ajomatkan päässä Lapin pääkaupungista Rovaniemeltä. Rovaniemen ajokeskus toimii monipuolisena ajotapahtumaympäristönä vuoden ympäri.

Sijainti: 
Rovaniemen ajokeskus sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päässä Rovaniemen keskustasta
Lähin lentokenttä: 
Rovaniemi (RVN)
Keskuksen koko: 
33 hehtaaria
Perustamisvuosi: 
2016
Maasto: 
100 % metsämaata
Palvelut: 
Lämmitetty ja täysin varusteltu huoltohalli (200 m2), ravintola (40 hengelle)

Area X Levi

Area X Levi sisältää kaksi erillistä aluetta mahtavan tunturivuonon ympäröimänä, vain 15 minuutin ajomatkan päässä Levin hiihtokeskuksesta. Laaja valikoima ratavaihtoehtoja mahdollistaa monipuolisesti erilaisia ajo-ohjelmia.  

Sijainti: 
Area X Levi sijaitsee 15 kilometrin päässä Levin matkailukeskuksesta
Lähin lentokenttä: 
Kittilä (KTT)
Keskuksen koko: 
110 hehtaaria
Perustamisvuosi: 
2015
Ajoalueet: 
Area X on jaettu kahteen yksityiseen ajoalueeseen (pohjoiseen ja etelään)
Maasto: 
25 % suomaata, 75 % metsämaata
Palvelut: 
Lämmitetty ja täysin varusteltu huoltohalli (400 m2) ja varasto/autohalli (600 m2, josta lämmitettyä tilaa 250 m2), ravintola (60 hengelle), toimistotilaa

Levi Rally Center

Skandinavian kylmimmällä alueella sijaitsevassa ajokeskuksessa on 550 000 m2 erilaisia ratoja testaus- ja koulutustoimintaan suunniteltuna. Levi Rally Center jakaantuu neljään yksityiseen ajoalueeseen.

Kuvagalleria

Sijainti: 
Levi Rally Center 20 kilometrin päässä Levin matkailukeskuksesta
Lähin lentokenttä: 
Kittilä (KTT)
Keskuksen koko: 
Pinta-ala 305 hehtaaria
Ajoalueet: 
Jaettu neljään yksityiseen ajoalueeseen (etelä, pohjoinen, itä, länsi)
Maasto: 
70 % suomaata, 30 % metsämaata
Palvelut: 
Kolme lämmitettyä ja hyvin varusteltua huoltohallia (1 x 300 m2 ja 2 x 80 m2), kaksi autohallia (kumpikin 660 m2), kylmää ja lämmintä varastotilaa, kaksi ravintolaa (70 ja 90 hengelle) ja toimistotilaa
Levi Rally Center Oy on saanut yrityksen kehittämisavustusta yrityksen pitkän aikavälin kilpailukykyä vahvistavaan hankkeeseen, jolla parannetaan sähköautojen palvelukapasiteettia. Hankkeen toteutusaika on 9.9.2020-31.8.2021. Hankkeeseen on saatu tukea Euroopan aluekehitysrahastosta.
 
EU Aluekehitysrahasto


  Kiinnostuitko palveluistamme?

Ota yhteyttä